Šis rinkinys suteikia galimybę išbandyti visą „White Mausu“ pagardų skonių paletę – nuo intensyviai aštraus iki dūmų aromatu praturtinto ar umami skonio padažo.
Peanut Rayu – originalus ir labai mėgstamas „White Mausu“ žemės riešutų padažas. Tai traškus ir aštrus aliejaus pagrindo pagardas, turintis malonų saldžiarūgštį poskonį. Jame susipina švelniai keptas česnakas, skrudinti žemės riešutai ir sezamas, gochugaru dribsniai bei aitriosios paprikos mišinys. Agava suteikia saldumo, o tamari – švelnų sūrumo akcentą.
Extra Hot Peanut Rayu – tai traškus, intensyviai aštrus čili aliejaus pagrindu sukurtas pagardas. Jo šerdį sudaro korėjietiški aitriųjų paprikų dribsniai (gochugaru) ir aitriųjų paprikų mišinys su d’arbol paprikomis. Viską apjungia skrudinti žemės riešutai, sezamo sėklos ir auksinės spalvos kepti česnakai – puikus pasirinkimas tiems, kas ieško stipraus, bet subalansuoto aštrumo.
Smoky Chilli Oil – sūrus ir aštrus čili aliejus su dūmo kvapu. Aliejuje atsiskleidžia anyžiaus ir cinamono natos, o Morita čili pipirai suteikia švelnų dūmo aromatą. White Mausu aitriosios paprikos ir gochugaru mišinys nudažo šį pagardą sodriai raudona spalva ir praturtina skonį. Tai puikus pasirinkimas, kai norisi dūminės, aštrios ir kartu švelniai saldžios užuominos.
Black Bean Rayu – sūrus, pikantiškas padažas aliejaus pagrindu, gaminamas iš fermentuotų juodųjų pupelių, čili ir šildančių prieskonių. Pagardas turi išraiškingą skonį ir aromatą, kuriam gylio suteikia cinamonas ir umami turtingos pupelės. Puikiai dera su ryžiais, makaronais ar azijietiškais troškiniais.
Visi rinkinio pagardai gaminami iš aukštos kokybės saulėgrąžų aliejaus, riešutų, sezamo sėklų, čili ir prieskonių, be dirbtinių priedų.
Kiekvienas indelis yra 240 g, todėl šis rinkinys leis mėgautis keturiais skirtingais skoniais ir atrasti Jūsų mėgstamiausią.
Idealus pasirinkimas prie makaronų, sriubų, koldūnų, keptų daržovių ar grilio patiekalų – šie pagardai suteiks patiekalams išskirtinio charakterio ir egzotiškų skonių.





